Kärlek

I fredags hade jag en date med Milton. En mycket fin och trevlig herre men vi har svårt med kommunikationen. Eller snarare jag har svårt att kommunicera med min egen kropp. Kroppen gör inte alls som jag tänker utan den gör bara som den gör i någon sorts desperation. Jag var mäkta trött på mig själv efter daten och jag tror Milton drog en lättnadens suck när jag gått hem.

Milton

Lite less på mig själv tog jag mig igenom Hågadalen i bäckmörker. Cykelpärlan har ju i o f s en lampa men på stigar måste jag gå med henne – dynamo ni vet. Men ner genom dalen tog jag mig i full karutta och upp för berget i sakta mak. Trött mot en ensam fredagkväll. Ja allt liksom lite så där. In genom dörren med leriga stövlar och förutom två jamare så möts jag av den här:

Kärleken

Det här gjorde min kväll. Den här sortens kommunikation fungerar. Och det var gott gott. Sen kom han hem också, han skulle bara sälja lite soppa och några dubbelbaguetter på macken först.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>