Människohamn

Människohamn / Johan Ajvide Lindqvist

Jag har precis lyssnat klart på Människohamn av Johan Ajvide Lindqvist. Ja jag lyssnar på böcker. Jag tycker det är bättre. Det ger högre livskvallité, saker som är tråkigt till exempel går av bara farten när man har ljudbok. Den var bra men fick mig att tänka mycket på döden. En ljudbokslyssnande kattägare utsätter sig också för vissa faror. Jamarna gör ALLT för att komma åt mina hörlurar. Jag skulle inte bli förvånad om jag en ”vacker” dag kommer ha köttsår i ansiktet efter en kattattack. Tyvärr har de ju lyckats sno åt sig lurarna och nu är ljudkvallitén minst sagt knasprig.

Marodörresultat.

 

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>