Kristianstad

6.30 steg jag på stadsbussen på berget där jag bor för att landa i Kristianstad 9.20. Efter en sömnig flygtur med två av mina kollegor mötte vi upp ytterligare en kollega – självaste chefen. Vi diskuterade framtida datagrejer. Sen fick vi utbildning i data. När vi var klara fick vi diplom, sen fick vi en rundtur hos datanissarna. Det kändes var väldigt sci-fi! Det var tjocka dörrar som öppnades med kod, det var slussar och ett blinkande serverrum. Serverrummet var coolast på hela turen. Minus var att dörrarna inte öppnades med pysljudeffekter. Ett annat minus var att de som arbetade där inte var uniformerade så här:

20120327-210343.jpg

Men serverrummet vägde lätt upp alla minus!

This entry was posted in jobb and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>