Köa

Åh en av mina största kompetenser är att stå i kö. Jag kan stå i kö jättelänge. Imponerande länge. Även om det är kallt i kön. Men bostadskön alltså, en knepig kö, kan kännas lite övermäktig. 7 år stod jag i kö för att få min lägenhet till exempel. När jag fick min lägenhet så hamnade jag sist i kön och det är bara att börja köa igen om man skulle vilja flytta inom samma hyresvärd. För att upprättahålla sin köplats måste man logga in 1 gång per år. Det gjorde jag i helgen och det är ju lite kul att kolla vad som finns ledigt. Och tjena det fanns jättetrevliga lägenheter i urtjusiga kvarter – mitt i stan i urgamla hus. Ge mig. Jag anmälde intresse och hamnade på köplats 637 i kön. Jag undrar om jag under min livstid kommer kunna hamna först i kön till ett sånt boende?

This entry was posted in Bo and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>