Mitt liv som modell

Det finns de som drömmer om att bli modell. Förut trodde man att det var ett glamoröst liv där man eventuellt kunde behöva lyfta ett finger och kanske ett ögonlock. Och sen trodde man att man var tvungen att ha ätstörningar och knarka förslagsvis heroin. Nu för tiden så vet man tack vare till exempel dokumentärer som ”Top Model” att det kan vara svårt att ens röka som modell och att man kan vara tvungen att befinna sig i vatten trots att man inte kan simma. Jag tänkte härmed delge er mina erfarenheter ur mitt liv som modell och bjuda på lite bakom scenen.

ganska mycket väntan
När man väntade fick man dricka till exempel öl (och äta nötter)
titta på fick man göra
gå runt i fint hår och vinterjacka
Jobba i kyrkklockstorn

Ja som ni ser så innebär modell-livet lite av allt. Det viktiga i yrket är att man tar det som man vill ha det – precis som det mesta annat i livet. Det är viktigt att man inte låter andra forcera gränserna utan att du själv kontrollerat tänjer dem, då kan du utvecklas som människa. Som till exempel det här med att klättra upp på stegar och stå i ett klocktorn några meter upp i luften, det var dagens gränstänjning för fröken Nyströms del.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>