Längtan och frustration

Jag väntar just nu på massa olika saker och det innebär för mig längtan som är ganska positiv men ju mer jag längtar desto mer frustrerad blir jag.

Jag väntar och längtar just nu efter följande

  1. Att vinna ganska mycket pengar (vilket skulle kunna innebära att jag skulle kunna köpa hus och häst som jag verkligen verkligen längtar efter, vinsten är bara vägen dit. Man skulle ju också kunna tänka att spara pengar vore ett alternativ men huuuur länge får man inte vänta och längta då då? Vinst känns som det närmaste alternativet och ja det känns ju också rätt långt bort).
  2. Att mina verkstadsdelar skall komma hem till mig nu så jag får göra smycken (de kommer typ komma om länge så uuuuh).
  3. Att det skall börja blomma lite mer på balkongen

Sen kommer jag just nu inte på så mycket mer värt att skriva. Det var visst bara tre saker. Men den första den tar typ all min energi just nu, jag blir helt förlamad och lite sur. Liksom hallå, dags att gå vidare? Jag ska försöka, jag lovar!

This entry was posted in Flora & Fauna, Pengar, Verkstadsarbete. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>