Kaffe på en alldeles egen trapp

Ja som jag skrev om här tidigare så längtar jag fruktansvärt efter att vinna pengar så jag skulle kunna köpa en egen täppa. Det resulterade i att vi i söndags tog Diamanda till Sala för att åka vidare till Fläckebo och kolla på kanske det finaste huset någonsin.

förälskelse

Eftersom att jag mår dåligt av att längta så tänkte jag att det var lika bra att åka och kolla  på typ massa besvär som brukar finnas i gamla hus och så kan jag känna mig ganska nöjd med kaffe på balkongen en stund framöver. Men det här huset alltså. Vilken dröm. På baksidan fanns utsikt över en sjö. Och sen fanns det jättemycket fönster att måla om och kitta. Det var ungefär 100 pers till där och mäklaren var i chock och hans skoskydd tog slut. Och ja nu vet jag att jag vill ha ett hus med punchveranda och fin utsikt och massa skrymslen, vrår och knarriga golv och det visste jag redan innan men bara att få ha gått i det här fina och hälsat på lite gjorde mig glad. Just det här jättefina huset får någon annan ta hand om och jag fortsätter drömma.

This entry was posted in gillas and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>