När blev jag manisk?

Jag tror det var ca klockan 9.30 idag faktiskt. Eller nej det måste varit tidigare i veckan. Två nätter med totalsumma av sömn 7 timmar max. Och jag började arbetsveckan med att jobba mellan 9-20 – vad skulle Dolly sagt om det?

HERRRRRREEGUUUD!

Jag tror hon hade sagt som Björn Ranelid; Herrrrreeguuud! Och på det här med att vara vaken väldigt mycket så fick jag idag också ett sånt där enormt kärleksrus till mänskligheten, ca 9,30 idag. Ja det är bara att njuta. Det sker inte varje dag.

This entry was posted in självkänsla. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>