Det regnar regn

Halleluleah! Jag dokumenterade min blöthet efter cykeltur men nej jag ids inte med att lägga upp bilden. Varje gång jag lagt upp en bild på mig själv som jag själv fotat så kommer skammen. Det går bra med bilder andra fotat av någon anledning. Jag håller just nu på att undersöka varför jag känner så här. Återkommer om det. Istället en bild på Ato som hälsar mig välkommen hem till mig själv alternativt ett klagjam pga att jag varit borta istället för hemma. Kan också vara ett ”ge mig mat”-jam.

20120612-194337.jpg

This entry was posted in självkänsla and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>