Narcissism de luxe!!

Alltså tjiiiiiisus vad jag vill spegla mig hela tiden nu. Ohämmat har jag fotat mig på Uppsalas gator och torg. Jag längtar till imorgon då jag ska få spegla mig och fixa. Narcissismen blommar för fullt i mig och det är jag sjukt tillfreds med. Jag har samma frisyr, dvs den bästa som typ alltid är snygg utan att göra ett dugg men kan jobbas till extravagans på ett knyck vid behov. Nu har jag fått fyra olika färger också: blåttblåttsvart, silverblond, råttsilverblond och rödblond. Här är en uppvisning:

20120627-211311.jpg

20120627-211327.jpg
Färgerna är väl inte helt perfekt återgivna och kanske inte narcissisten heller men äh. Orka fota sig själv i evighet liksom.

This entry was posted in gillas, Hår and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Narcissism de luxe!!

  1. Annie says:

    Du är så tuff :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>