Nästan godkänd

Alltså Bilprovningen! Vilket lyft! Vart tog alla neandertalargubbar vägen undrar jag samtidigt som jag är mycket glad att de är borta. Nu för tiden verkar det i alla fall vara så att på Bilprovningen i Librobäck i Uppsala så är det typ hälften kvinnor hälften män som arbetar samt att alla verkar ha läggning för kommunikation. HURRA! Det är ju så trevligt där nu så min ångest är nästan botad och den där tvåan på styrleden känns ju nästan kul så jag får åka dit igen!

Jag har ju varit bilägare i cirkus nio år och jag har besiktat bil minst två gånger om året på grund av att jag bara haft gamla bilar och jag inte kan något alls om bilar. Så det är inte alltid jag åtgärdat rätt grejer och ibland går något sönder typ på väg till besiktningen som jag då fått nerslag på osv osv. Jag har alltså stor erfarenhet av besiktningen. Minst 18 tillfällen men det kan vara typ uppåt 30 också. Två gånger har jag blivit bemött på ett trevligt sätt. TVÅ. Den ena gånger var idag och den andra gången var förra året. Jag är hur som helst glad för den här utvecklingen.

Förra året var ju klart trevligt eftersom bilen gick igenom utan anmärkning. Men i år. Med ny bil som man inte har riktigt koll på även om jag älskar den. Ok skitläskigt. Och ja det blev en tvåa. Men om den som hittar felet talar om ”här, styrarmen, den är helt slut – du behöver byta den. Och här har det börjat rosta men det är ingen fara men bara så du vet. Du kan nog behöva fixa det nästa år.” Man bara tackar och det känns inte alls farligt.

Och det här är ju bra. Det eldar på med positiv energi hos mig. Jag känner att jag fick lära mig en sak och jag känner att de vill lära mig saker. I jämförelse med alla andra gångerna då det varit en neandertalar gubbe som inte sett mig i ögonen, inte sagt något till mig under hela tiden (typ trots att han slagit stora hål i min bil som håller på att rosta sönder, alltså vem behöver inte lite stöd i en sådan situation liksom? I alla fall nån jävla uppmuntran…) och när alla tester är klara bara ge mig protokollet och inte nått om hur det ens gick. Resultat av sådant bemötande är jag vill aldrig, ALDRIG, mer komma tillbaka. Det är så jävla skönt att den tiden verkar vara förbi. HURRA!!! Civilisationen har även nått Bilprovningen!

Får se hur det känns när det är dags för ombesiktning men jag tror det enda som är svårt just nu är om man ska behöva köra upp för en sån där ramp med hjulspår. De är sjukt jobbiga och borde produktutvecklas.

This entry was posted in dåligt, gillas and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>