Saltvatten

Jag är ensam hemma och tittar på film. Och gråter. Filmen handlar om en hund som förlorat sin husse. Hunden verkar ännu inte förstått att husse är död så han bara väntar och väntar. Och jag gråter. Nu träffade han en pudel, han brydde sig inte ens om den. Och jag gråter.

20120707-222308.jpg
Oh pust nu är filmen slut. Jag tror inte jag tyckte om den pga knäppt upplägg. Men ush vilken sorglig hund och historia.

This entry was posted in Underhållning and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Saltvatten

  1. Annie says:

    Var det Hachico du såg? INGEN kan se den filmen utan att gråta, ska du veta.

    • Johanna says:

      Ja det var säkert den filmen. För några veckor sedan såg jag en film som hette ”Seabuisquit” om en stackars gallopör och hans jockey och ja, jag grinade även till den när de båda lyckades bryta var sitt ben och rehabiliterades tillsammans :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>