Inte så fyndigt

20120819-133019.jpg
Vi letar soffa. Ska kolla på en ikväll anno 1960. Håll tummar för bekvämlighet och fräschör. Igår gjorde vi loppisrundan ”väg 600″ från Uppsala. Det finns ganska stora second handbutiker efter den vägen. Men vi kom hem tomhänta. Var väldigt sugen på spegeln här ovan. Men 150 spänn hallå loppis-Sverige! Jag vet att det finns fler som också faller för denna kitsch men poängen är ju att det ska vara hutlöst billigt, det går inte att höja värdet på denna typ av design då den i såna fall helt tappar charmen.

This entry was posted in Pengar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>