Soffbord

20120819-212817.jpg
Då projekt soffa är avklarat så innebär det ju per automatik att ett nytt startar. Projekt soffbord inleddes nyss i samband med att jag lade in nya bevakningar på blocket. Då fann jag det här fantastiska glasbordet med drakfot!

Egentligen gillar jag bordet vi har men det har blivit så fult och fullt av runda ringar efter varma koppar. Helst skulle jag vilja göra om bordsskivan på nått vis men hur? Kan jag spraya den utan att dö i någon sorts toxikos? Det är en sån där fuskträskiva… Billack ska vara bra har jag hört. Vilken färg passar fint till brunt? Jag är rätt sugen på knallgul men tar gärna emot förslag.

This entry was posted in gillas, Konsumtion and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Soffbord

  1. Annie says:

    Det finns många färger som passar till brunt. Turkos, Gult, Brun i en annan nyans, svart, vitt, guld, silver… you name it :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>