Dallas

Åh vad jag älskar att Dallas börjat gå igen. Jag har saknat det så in i bomben i över halva livet! Det är länge det, jag är 31 och ett halvt. Att jag överlevt min saknad har berott på att det faktiskt finns lite Dallaslektyr på marknaden. Boken JR är en riktig höjdare och seriemagasinet Dallas är också ett helt ok substitut. Men inget slår ju tv-showen. Och jag älskar att de blivit gamla rävar. Fast jag oroar mig för att nån ska dö, på riktigt alltså. Inte bara att SueEllen drömmer långa drömmar – det får hon fortfarande göra.

Jag var ju inte så gammal första Dallas vevan men den hade stor inverkan på mig. Den transsexuella Ken-dockan döptes till SueEllen vilket sedan också blev mitt internetalias en sväng på nittiotalet. Sen måste ju alla ouppdruckna whiskys i mitt liv vara en direkt påverkan från min barndoms tv-tittande.

20120823-193605.jpg

20120823-193626.jpg

20120823-193639.jpg

This entry was posted in gillas, Underhållning and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>