Det här med att jobba med data

Jag är socionom va, men man måste jobba med data för det. Eller med datan. Datorn alltså. Jag tror jag har varit i kontakt med vår datasupport minst en gång per dag de senaste två månaderna med uppehåll under min semester. Oftast har det nog blivit kanske tre samtal per dag. Idag kunde jag inte logga in på daaaataaaan och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag måste vara kvar så klart för en annan arbetsuppgift jag har är att svara i telefon. Men ingen ringer idag. Och datasupporten ska ju ringa någon gång och då måste jag ju vara vid min datamaskin.

Man kan städa skrivbordet när sånt här händer. Men eftersom att nått har krånglat typ varje dag så har jag kanske världshistoriens ordningsammaste skrivbord. Nu är jag på den nivån att jag gör rent min kollegas papperskorg.

This entry was posted in jobb and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>