Trött

Jag friskförklarade mig idag. Så jag hänge med Jonas när han sprang Uppsala studentlopp. Han sprang milen så fort idag så jag missade hans målgång.

20121013-205613.jpg
Sen var jag tvungen att ta en sväng till jobbet. På vägen hem på bussen var jag tvungen att anstränga mig ordentligt för att inte somna. Jag var tvungen att anstränga mig medan jag väntade på bussen till och med, höll på att somna ståendes. Jag har väldigt hög kompetens när det gäller att sova / somna och jag gillar verkligen att sova. Kom således att tänka på att tidigare i livet, ca 10 år sen, somnade jag alltid på bussen mellan hemmet och jobbet. Det var en busstur på 12 minuter.

This entry was posted in Fysiskt arbete and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>