Om natten knapras grisarna

Hej hej bloggen! Nu är klockan 3.55 och jag har varit vaken i två timmar! Det verkar inte som att jag ska somna så jag avverkar ett par rader här. Nog för att jag alltid vaknar tidigt som typ 5-6 snåret på en lördag. Men klockan två det kan jag inte ta på allvar alltså. Det kan väl inte vara på riktigt? För en kvart sedan hittade jag en påse polkagrisar på Jonas nattygsbord. Den håller jag på att länsa nu. Jo. Det är sant. Det är på rikt. Min strategi är att nu chockhöja blodsockret. Vart vill jag nå med det då? Jag tänkte försöka rida på avgrundsvågen när blodsockret sjunker – då blir en ju ruskigt trött asså vilket i sin tur leder till sömn. Precis nu så vaknade Jonas av mitt griskraschande. Ups. Jag har jättesvårt att suga på godisar :/

This entry was posted in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>