Silverfiskar

Nu var jag vaken när akvariet tändes igen. Fiskarna simmar baklänges ungefär den första minuten! Varför? Är det för att de är nyvakna?

Så här ser våra fiskar ut, svart neontetra:

20121110-062438.jpg
Just denna är ett lite dåligt exempel eftersom den saknar vänster öga men den är lättfotad pga orädd vilket är en konsekvens av funktionsnedsättningen i detta fall. Tänk in ett öga i orange så får ni en komplett fisk.

Okej men på morgonen när akvariet är nytänt då har de inget svart band? Jag såg det redan i går men jag vågade inte tro mina ögon. Så såg jag det idag och undrar fortfarande om det är så att det är mina egna ögon det beror på. Både fiskarna och jag har ju akvarielampan som dagens första ljus. Efter en stund har de sin svarta rand igen.

This entry was posted in pisces and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>