Post-weekend

Nu är det måndag och en festlig helg avverkad. Det började med Jonas mormors födelsedagskalas. Tänk att ha mormor liksom – det är coolt tycker jag. Och fint! Och mysigt! Sen var det inflyttningsfest hos Markus. Han bor tillsammans med en mycket fin kakelugn. Det är också coolt, fint och mysigt!

Och jag var finklädd och hade läppstift!

20121112-185920.jpg
Helgen avslutades med att fira min far. Jonas och jag var laddade till tusen:

20121112-190423.jpg En tygros, tidningar med korsord och populärhistoria och en trisslott fick min far.

Och så blev det måndag! Satt på jobbet och trodde det var fredag en kort stund – hann drömma om lång helgfrukost med chai. Sen kom verkligheten ikapp och jag kom på att det var måndag och att jag ska jobba i helgen.

This entry was posted in gillas, Underhållning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>