Packad och klar

Innan födelsedagskalaset idag var vi hos mamma och Ubbe. De bjöd på rårakor, ny favoriträtt helt klart. Vi fick låna en väska som var väldigt lämplig som förlossningsväska. Nu är den packad och det var väl på tiden med tanke på att beräknad födsel är imorgon. Nu kan det ju dröja två veckor till men det hela hade likväl kunnat startat för två veckor sen. Jag har väl mest tänkt att huvudsaken vi kommer ihåg att ta med mig så löser sig väl resten men nu har vi en liten packning med några plagg och tandborstar för tänderna kommer man tydligen vilja borsta? Nu står väskan i hallen med en liten komihåglapp för det som vi inte kan packa i förväg: 20130303-203231.jpg

This entry was posted in verkligheten and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>