För mycket och för lite skämmer allt

Ok något som jag trodde att jag aldrig skulle känna som jag säkert kommer att förundras över framöver men nu känns det faktiskt så här: JAG ÄR JÄVLIGT TRÖTT PÅ ATT VARA LEDIG. Ledig på gränsen till sysslolös. Ledig som i att vakna varje morgon och behöva hitta på något meningsfullt. Det började mola lite ångestmoln redan i tisdags. De tre senaste dagarna har jag haft någon sorts panik över den här ledigheten. Jag är arg på ungen för han slösar på föräldraledighetsdagar. Jag är arg på mig själv för att jag inte kan njuta av det här. Det är jävligt irriterande att vara så här instabil – jag är mycket dålig på att hantera det. Jag försöker hitta på något som ska ge lite livsglädje varje dag. Och visst är jag glad emellanåt, det är jag, men jag är också arg, förtvivlad, ledsen och panikslagen över att jag är arg, ledsen och förtvivlad.

Hur jag försöker få mening i tillvaron:
Lukta på schampo och balsam. Jag tvättar håret fast det inte behövs. En riktig hit.

Gå på loppis och fynda. En riktig hit. 20130310-175335.jpg

20130310-175404.jpg

20130310-175416.jpg

Besöka Barneqiperingsboutiqer. Kul men stört och känslan av upplevd fattigdom kan infinna sig.

Gå till affären och köpa ny frukt. Den här är en riktigt nervig aktivitet i och med att frukten på affären kan vara dålig och risken att fastna någonstans på vägen i en sammandragning mitt i en kissnödighet är mycket mycket stor. Obehagligt men kul när frukten är fin.
20130310-175758.jpg Försökte också spana efter vårtecken här i hoodsen men ja ni ser ju hur det ser ut…

Baka. Har läst att många bakar i väntans tid. Jag har inte varit sugen men en arla morgon slog jag till på scones. Scones, detta vetefettiga otyg som beter sig som fågelmat efter gräddning. Helt meningslös aktivitet.

41 veckor firar vi imorgon.

This entry was posted in dåligt, verkligheten and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>