Lilla hjärtat

20130314-133658.jpg I 45 minuter har vi idag lyssnat på lilla hjärtat slå. Vi fick komma in på en extrakontroll idag för klockan ett i natt vaknade jag och då var det blött i sängen minsann. Vad som hänt vet ingen för alla sov när vätan etablerade sig i sängen. Efter en radda undersökningar på in- och utsida av min kropp så ställdes följande slutsats: troligtvis den yttre fosterhinnan som brustit. Den inre tycks vara intakt. Nu tycker jag vi alla stämmer upp i peppiga hejarklacksramsor så lilla hjärtat tar sitt pick och tar sig ut – jag ställer ju gärna upp och hjälper till som den goda moder jag är.

This entry was posted in verkligheten and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Lilla hjärtat

  1. Annie says:

    Åh, vilken alldeles förträffligt bra kurva bäbisen gjorde :) <3 <3 <3
    Lycka Till nu, och se till att fota mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>