Världen anropar Johanna – inget svar

Jiddrans vad fort det gick att hamna i en bubbla som består av bebis bebis och bebisrelaterad stuff. Ingen övergång utan rakt in i bubblan. Det är liksom ingen såpbubbla utan min är ordentligt armerad betong. Allt utanför bubblan = helt ointressant. När det pratas om annat än lilla hjärtat så förstår jag inte på något sätt hur det kan vara intressant. Var inte helt beredd på detta. Men jag var inte heller beredd på att vi skulle äras med det otroligaste fantastiskaste som någon människa skådat. En människa som på sitt tredje dygn lärde sig kräkas. En människa som på sitt femte dygn överstigit sin födelsevikt med 15 gram!!! Ja ni förstår ju vilken otrolig människa vi har att göra med här. Övrig samtidsorientering är överflödig. 20130322-041653.jpg

This entry was posted in Primaterna. Bookmark the permalink.

One Response to Världen anropar Johanna – inget svar

  1. Annie says:

    Ååååh. Precis så.
    Och 21 år senare…. samma bubbla. Det är verkligen underverk vi gör :) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>