Rabies? Nej då jag har bara försökt förstå vissa delar av socialförsäkringssystemet

Skulle sova lite snabbt här. Men så bara kommer tankarna För hur länge har jag sökt föräldrapenning? Hur var det här med att skydda SGI:n efter barnets ettårsdag? osv. Jag har spenderat en termin på Försäkringskassan och kunnat hantera andra delar av socialförsäkringens regelverk helt utomordentligt men det här med föräldrapenning – jag förståååår inte! Kan inte tänka ut vad som är logiskt och smart för oss. De har jättebra service, det går att ringa sent, det går att skriva till dem på ansiktsboken osv. Tack jättebra men jag är oförmögen att ens formulera en fråga. Pga puls på 180. Pga panikpanik pga fattar ingentinget.

AAH!!

Med vänlig hälsning,
Hon som tuggar fradga

This entry was posted in dåligt, Primaterna and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>