Supersize baby

Har jag berättat hur mycket jag äter? Minns ej pga jag minns typ inget så nu berättar jag kanske igen: Jag äter jättemycket.

    Exempel: Frukost.

• Två portioner gröt med jättemycket sylt.
• Fyra smörgåsar gott grovt gräddat rågbröd eller vad det nu heter. Ost på.
• En kopp te.
• Ett ägg.
• En tallrik yoghurt om ovanstående punkter inte är tillräckligt.

Jag fantiserar om grädde. Jag fantiserar om vispad grädde blandat med kräm fräsch, kanske placerat på en macka som förs in i munnen eller bara äta det med sked. I skrivande stund ökade min salivproduktion med 100% tusen ggr om.

På köksbordet står ett paket amningsinlägg. Jag har glatt associerat till ett paket semlor varje gång jag gått in i köket sen paketet hamnade där för 6 dagar sedan. Lika nedstämd varje gång jag inser vad paketet innehåller samt att det är maj osv dvs inga semlor serverade på silverfat på jätthelänghe! :(

Ongen går upp ett halvt kilo i veckan, han är 8 veckor och väger 6,8 kg. På BVC fick jag frågan om jag verkligen bara ammade och när svaret var ja så undrade sköterskan om jag hade helt såriga bröstvårtor. Det har jag inte. Men jag er jevligt hungrig just nu.

This entry was posted in Mat, Primaterna and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>