HEJ!

Jag är fortfarande inte frisk. Men inte supersjuk.

Jag har skaffat en amningsapp för att komma ihåg när jag ammade senast och med vilken kroppsdel. Bra för mig eftersom jag är mycket glömsk och förvirrad just nu. Jag började med att glömma bort att jag hade appen. Men sen kom jag på den! Se där! Sen 13.42 har jag ammat 9 10 gånger. Se där!

Medan jag ammat så har jag bland annat kollat SVT Forums sändningar från riksdagsdebatten – det är fint att vi kan få se hur vår demokrati ter sig i praktiken. Fruktansvärt jönsigt blir mitt utlåtande av dagens debatt. Det är INTE ok att läsa innantill stakigt. Det är INTE ok att inte ha läst underlaget för debatten. Det är INTE ok att inte ha koll på sina egna argument. Hallå ni i riksdagen!!?? Om ni schabblar omkring på detta vis och det ter sig som att ni inte tror på det ni själva säger eller om ni inte ens vet vad ni säger – vad blir resultatet av det? Är det en god demokrati det? Mycket förtroendeingivande (OBS ironi). Förutom att jag skäms så tycker jag det här är missbruk av skattepengar. Huh. Jobbigt att vara föräldraledig.

This entry was posted in åkomma, Primaterna and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>