Varför jag inte bloggat om mina pelargoner?

20130607-170825.jpg
De här? Ja de har fått stå lite tillbaka mina små hjärtefrön. Jag har ju sått rätt många av dem från frö för många år sedan och sen tagit sticklingar på plantorna när de växt till sig och på så vis har jag faktiskt en rätt stor samling. De har inte ännu fått flytta ut på balkong’n. För där har jag ju:

20130607-171131.jpg
Kryddorna! Persilja mm.

20130607-171244.jpg
Och trollhasseln och kaprifolen i andra änden.

Vi har ju inte hur stor balkong som helst va. En måste prioritera.

This entry was posted in Flora & Fauna and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>