Att hålla sig vid liv

20130612-182245.jpg
Alltså kroppen. Kooomiiiiigeeeeeenkroppen! Jag har i flera dagar känt något konstigt mellan halsmandeln och tungan. Som att nått torrt suttit där. Har haft tvångstankar om att det varit en bit matta, vår nya matta som hårar strävt. Jag har försökt titta men inte sett nått. Idag tittade jag in i hålan igen och ser nått vitt på halsmandeln. Jag tänker att det är en bit papper, det tycker jag känns rimligt. Tar en tops och försöker peta bort. Går ej. Tar ett stycke hårdplast och petar och får ut nå hårda vita små bitar. Involverar Jonas i det hela och visar upp. Måste vara nötbitar från brödet resonerar vi. Jag fortsätter peta bort vitt och tja det kommer mer och mer det kan inte vara nötbitar. Och det är ju definitivt inte papper. Nu gör jag denna historia kort och går ej in på äckeldetaljer. Efter allt petande så googlar jag ”var halsmandel” och får en fullträff på tonsillolit. Halsmandelsstenar. De luktade ond bråd död. Ämmeh snälla kropp, kan vi bestämma att du bara slutar med konstiga klumpar, stenar och stockar?!

För någon dag sedan gick vi igenom vad vi gjort av stålarna de tre senaste månaderna i något slags försök att göra en hushållsbudget. Posten ”Vård” nådde rekordhöga 7000 riksdaler i runda slängar. Jojo.

Ja och idag var det ju bara att ta en tur till Apoteket igen för att inhandla bakteriedödande medel till munnen. På Apoteket visste de inte vilket medel jag skulle ha så det blev inget. Men som tur var vaknade jag med nackspärren från helvetet, tittar lite snett åt vänster för minsta möjliga smärta, och behövde även inhandla smärtstillande. Var ju inte där förgäves.

Med vänlig hälsning,
Pillertrillaren

This entry was posted in åkomma, Konsumtion, Primaterna, Skador and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Att hålla sig vid liv

  1. Sophie says:

    Såna får jag också då och då. Luktar verkligen as!! Jag brukar trycka med en tops lite vid sidan om liksom så poppar de ut… Fräscht…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>