Härliga sommardag

20130625-220306.jpg
Hej vad allt är toppers nu! För flera veckor sedan slutade Jonas skolan och vi har nu skrotat runt med Fred i den hära härliga sommartiden som är. Vi försökte komma på nått litet resmål men kom inte på nått och inte har vi varit ledsna för det. Hänga med Fred är liksom festligt nog. Han har haft magsjuka vilket toppades av att jag fick psykbryt pga jättejobbigt med alltid ledsen bebis och sömnbrist. Var på vippen att jag blev religiös pga ett trängande behov av att be böner. Men både magsjukan och psykbrytet gick över och sen började Fred hoppa över ett nattmål plus att han sover mer sammanhängande på dagarna. Bönbehovet avtog drastiskt. Känns lite som att det faktiskt inte fanns där.

Fred har ju blivit tre månader och han är en riktigt kul typ. Han ser lite kulig ut för han är tjock i sina 8,5+ kilogram. Nu börjar han också göra massa saker. Det bästa är att han kan tycka att jag och Jonas är svinroliga och får skrattanfall. Han tycker att det är kul att prutta med munnen och gör det till och med i sömnen. Han visar tydligt vad han gillar och inte gillar. Igår morse fick jag en rejäl utskällning på babyish när jag satte mig ner med honom i knät. När han gillar något tjuter han till av lycka. Vi leker rulla runt på mattan, läser böcker, gör sit-ups, speglar oss och sånt.
20130625-223355.jpg

This entry was posted in Flora & Fauna, gillas, kärlek, Primaterna. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>