Say Hello to the jinx!

Eh. För några dagar sedan läste jag om god sömnekonomi. Klappade oss alla i familjen på axlarna mentalt. Kanske var det till och med mentala ryggdunk. Ungdomligheten sov och sov och jag började på ett hurtigt inlägg i ämnet. Blev dock ej klar pga att youngstern vaknade och sen blev aldrig tid för det igen och blev det någon tid så var jag ändå i mental koma pga mycket dålig sömnekonomi. Den gick inte helt i botten men när en är van att ha en god sömnekonomi så blir ju mindre god sömnekonomi mycket mycket påfrestande. Sluta med goda vanor är skitjobbigt, som att gå från hotellfrukostbuffé till havregrynsgröt. Inte dåligt men ingen fest liksom. Så nu kör vi lite rackig sömn och skrikhysteri ett tag vad det verkar.

This entry was posted in Primaterna and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>