Information: köpa bilbarnstol

Ah meh först var vi i affären en gång och pratade bilbarnstol i kanske 20 minuter så där.

Sen fick ongen skavsår på hals och fötter av babyskyddet och då kände vi att läget började bli akut, dessutom började bältet sitta fel och huvet var plötsligen väldigt högt upp. Och ja han väger över 10 kilon.

Då åkte vi till affären igen. En timmes besök med demonstrationer och frågestund. Inget beslut på det utan en helkväll med internetz och broschyrer.

Kl 11 idag: vi åker och köper den som funkar bäst i bilen! Det hinner vi på två timmar! Sen lunch. Kl 14 tvättstuga. Det var planen.

Pratiprati i affären igen och sen kom tusen andra kunder så vi får äran att själva prova ut stolar i bilen. Det var jobbigt att juxa med sånt i ca två timmar och inte fatta riktigt om allt var som det ska. För det var ju som sagt innan lunch. Dock efter kaffe vilket säkert var räddningen att humöret ändå var ok. När vi var lagom hålögda och förvirrade hick vi in i affären igen och då var det mer personal så en kunde hjälpa oss. Hon monterade fast den dyraste stolen i vår bil och jo den satt ju perfekt ja men vi tar den. Den var också bäst. I alla test. Kortet drogs och Freddelishous var nöjders! Vi med, vi är ju trots allt människor. 20130808-220051.jpg
Bilens värde i kronor fördubblades med på pricken 100%. Nu måste vi pimpa rajden med ett redigt soundsystem så vi kan lyssna på Alfons går på kalas med redig bas. Kanske veva ner rutorna, köpa stora halsband i kattguld osv.

Mmm ja när det var gjort så åkte vi hem och tvättade. Och åt lunch. Nu börjar det bli sent. Nattinatti bloggi! <3

This entry was posted in Konsumtion, Primaterna and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>