Vilken start på dagen!

Lyckan är total! Vi gick vår sedvanliga morgonprommis som avslutas på Konsum för lite mjölkshoppping så en kan få sig en skvätt i kaffet till den sedvanliga koppen postpromenadus. Och Konsum ba: varsågod köp fem tvättmedelspaket för 89 kronor! Extasen på den? Ngt i stil med att skrapa fram tre tv-apparater på trisslotten. Riktig bingo på den alltså. När vi kom hem upptäckte vi att det fanns ca 10 gram kaffe hemma. Så lite jobbigt just nu men ändå glad för tvättmedlet. Och tabort-sprej!!!

This entry was posted in Kläder, Primaterna, verkligheten. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>