Alltså sängen igen

OMG (oh min Gud) vad den är FAB (fabulös). Den fortsätter liksom peaka. Idag pimpade vi den med den nya bäddmadrassen. HUJEDAMIIIIIIG HUR SKÖN DEN ÄR! Helt klart värd att vänta på (den har stått och jäst i 72 timmar efter att den släpptes ut ur vakuumet).

Kort sammanställning hur vi gjorde vår 280-säng:
1) Placerade alla sängar vi äger bredvid varandra, totalt 3st IKEA Sultan á 80+80+120cm. Bäddmadrasser placeras uppepå.
2) Vi lyxade till det hela med sänggavel, se bild nedan. Vi köpte en 160cm bred och en 120cm bred på Ikea. Den billigaste varianten. Väldigt astråkiga. För att inte få eksem pga tråkighet köpte vi lite färgglada tyger som jag sydde som jag fållade och som vi bara hängde över kanten. OBS! Sänggavlarna ska egentligen skruvas fast i madrasserna men det orkade inte vi heller så vi har klämt fast dem mellan madrasserna och fönsterbrädan bakom och stabiliserat upp med två kattmatsskålar. Ställer man det hela mot en vägg slipper man det sista momentet med kattmatskålar. Ska vi ngn gång flytta behöver vi inte heller montera isär. Win!

This entry was posted in gillas, Primaterna and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>