Plötsligt fyller han år igen!

På söndag fyller Jonas år och idag skickade jag sms:et: Hur är det nu igen, ger vi födelsedagspresenter till varandra? Får till svar: Ja det gör vi.

Ok det var kanske julklappar vi brukade strunta i. Och alla andra typer av klappar som allahjärtans eller vårt partnerskaps årsdag osv. Vi har ju två nya dagar nu att inte ge klappar på, mors och fars dag – det tycks vedertaget att par som har barn ihop ger varandra presenter då. Fast just, jag fick -på riktigt! – en klapp på axeln av Jonas på mors dag! Ha! Men allvarligt världen, hur mycket klapps ska en behöva ge?!

Nåväl. Senare kommer ett sms om kupévärmare till bilen. Kupévärmare till bilen. Kupévärmare till bilen? Alltså, ganska torr present ändå kan jag tycka. Men min tankeförmåga är rätt låg trots frodig nattsömn.

This entry was posted in Primaterna and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>