Applåder applåder

När sorlet från dagens födelsedagsfirande lagt sig, när kvällsvällingen stod nyvärmd på bordet och Fredde petat i sig dagens sista stekta äpplekanelstav, så gjorde han det: han klappade händerna! Den här älskade fina goa lelle trixaren:

20131019-231313.jpg
Och jag har ännu inte köpt present till Jonas för jag fick stress av att försöka hinna med det. Sånt som stressar elimineras snarast i det här hushållet för stressade människor gillar vi inte och vi gillar inte heller att stressa. Det bästa jag vet med oss här i hushållet är att det inte är så jävla noga med nått (ok vit lögn men vi är inte så noga med ca 87% av tillvaron i hushållet).

Hur som helst är det inte synd om honom för han fick presenter av andra och bland annat bidrag till inköp av joggingvagn. Küüül! Vi kollar därför upp alla joggingvagnar på youtube. En lördag kväll. Eh ja. I kategorin: sånt en gör nu för tin.

This entry was posted in Fysiskt arbete, Primaterna and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Applåder applåder

  1. Sophie says:

    Har nu läst ikapp bloggen sedan september (på arbetstid! Fy skäms!) och har suttit och fnissat tyst för mig själv. :-) Heja Fred och heja Johanna! Har du någon aning om vad vi gjorde innan vi fick våra små kottar? Jag minns knappt, bara om jag verkligen anstränger mig. :-p

    • Johanna Nystrom says:

      Men bus! Ja du, böt marsvinsburar? ;) Vad det än var, det här är mycket roligare! Ska börja jobba om två veckor dock… hur går det för dig på jobbet? Kan du inte avhandla det på din blogg: jobb + barn – så funkar det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>