Piggast är han som sover

Hej internet! När minnet blir bättre är det svårare att sova. Jag som har (för tillfället?) sjukt dåligt minne får inte heller sova pga att nån här har fått bättre minne. Imorgon ska han som minns testa sitt minne på babylabb. Ska bli spännande.

Långt inne i mitt innersta är jag supertaggad på att Jonas klickat hem en joggingvagn, alltså under alla lager zombiemood. Jag vet allt om joggingvagnar nu, joggingvagnar som man faktiskt ska springa med och den här idiotin med joggingvagnar som inte skall springas med. Och vi lyckades klura ut vilken en kan ha på löparturer OCH på shoppingtur. Mer om det en piggare gång. Men: Äventyrsfamilj coming up! Hög femma på den! :D

This entry was posted in Fysiskt arbete, Primaterna and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>