Säg HEJ till bäbisjoggarn!

Här är den, Jonas hurtiga fräsiga födelsedagspresent:

20131023-213118.jpg
En Baby Jogger Summit X3 aka as joggingvagnarnas joggingvagn. En joggingvagn en får jogga med. Bara det liksom! En joggingvagn som går att fälla ihop på ett knyck, bara att dra i ett handtag så vips ser den ut som en gigantisk handväska (som får plats i exempelvis en microhiss som finns i huset där vi bor)! 16″hjul bak och 12″hjul fram. En smart liten spak vid handtaget som låser det svängbara hjulet fram. Sa jag svängbart hjul fram? Eh ja, denna fantastiska detalj som gör att en kan svirvla runt på stan likt en prima ballerina med denna vagn. Självklart har den handbroms och säkerhetslinor och fempunktsbälte.

Hittills har jag provkört den lite över vardagsrumströskeln. Och med detta avancerade test så kan jag lungt påstå att det är en sjujäkla skapelse det här. Bara det att jag är sjuhuhukt springsugen nu gör att den får två av två snedställda stortåar av två möjliga.

Jonas har sagt att jag får köra den också fast det var hans present. Snäll typ den där Jonas! Och jag har faktiskt köpt en föräldrakonsoll* till den. Eller nej inte helt sant, jag gjorde så att Jonas också klickade hem en sån när han också klickade hem vagnen. Tanken är att jag ska betala den men eeeh har inte gjort det och vi har ingen ordning på mitt och ditt inte ens när det kommer till pengar. Men jaja jag får väl föra över pengar till honom av någon sorts principip.

Måste köpa nya springskor till mina hallux valgus-fötter nu bara.

!!!!!

*Föräldrakonsoll: En väska att fästa på handtaget med olika fack. Ett av facken är ett litet kylväskefack, tänker att det är där en lägger ostmackorna och saltgurkan.

This entry was posted in Fysiskt arbete, Primaterna and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>