Följer lagen

Har idag tränat med min nya PT. Höll på att svimma. Kan ha varit ett år sedan jag tränade sist. Jag sprang i såna dära intervaller. Växlade mellan 10,2km/h och 6,1km/h. Så höll jag på i 20 minuter. Hade puls på 182. Springmaskinen började blinka och varna för högt heart rate och det var väl bra att den varnar lite innan kollaps. Det enda jag tänkte på var: kort, kort, upp, upp, lätt, lätt. Det är mitt springmantra. Gjorde en jävligt jobbig planka också i 56 sekunder.

Och eftersom att det är lag på att goffa pizza efter träning (0-12h efteråt) så kommer jag lydigt göra det inom kort.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>