Från en stelhet till en annan

Fick nackspärr när jag slog till på en schamponering i morse. Lägligt med tanke på att stundande yogapass som skulle påbörjas 45 min senare. Åh fasen vad jag lovesar yoga! Favoritposerna är ju alla där en står på nacken va. Nacken just nu är icke att räkna med. Yogan är ju lite så, låser upp spänningar och på så vis uppstår andra spänningar. Fick den sedvanliga smärtan i handlederna samt ramlade omkull i en balansövning. Det är precis som det ska vara och I loves it. Och ja det är helt normalt att duscha innan träning.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>